OM KÖKSLAND I VEBERÖD AB

Vi har hjälp folk skapat kök och badrum sedan 1993. Kom till oss om du vill ha ett kök eller badrum som du vill trivas i.

Vi jobbar med Sveriges ledande leverantörer inom kök och badrum.

Kök - Ballingslöv och Novaflex | Badrum - Hafa, Dansani, Aspen, Ifö och Svedbergs | Vitvaror - Miele, Elektrolux, Husqvarna, Bosch och Cylinda | Förvaring - Elfa-Lumi och Ballingslöv | Bänkskivor - LG Collection och A&O Marmor & Granit | Kakel och klinker - Höganäs.

Ballingslöv - Birka

“Svensktillverkade Kök, Badrum och Förvaringslösningar från Ballingslöv”

I Ballingslöv finns huvudkontoret för Ballingslöv AB, som är en av Sveriges största köks- och badrumstillverkare. Hos Ballingslöv hittar du ett brett utbud av kök, köksluckor och massa annat som du kan behöva till ditt kök så som vitvaror, bänkskivor och tillbehör. Men Ballingslöv erbjuder inte bara kök utan även ett stort utbud av badrum och förvaringslösningar. Besök ballingslov.se för mer information och inspiration.

Om Köksland i Veberöd AB

Köksland i Veberöd AB starta sommaren 1997 och vi vände oss då till kunder som skulle renovera och köpa nytt kök och badrum. Under åren som har gått har vi ökat vårt utbud och kan idag även erbjuda: vitvaror, förvaringslösningar, induktionshällar från välkända märken, bänkskivor samt kakel och klinker.

Idag erbjuder vi kök från Ballingslöv och Novaflex. Totalt har vi en utställning på 750 m2 med 14 kök uppsatta. Vi har också en stor badrumsutställning, med mer än 20 olika badrumsinredningar från Hafa, Dansani och Aspen. Hos oss kan ni få hjälp med allt som kan behövas vid renovation av villa och lägenhet!

“Novaflex - Svensktillverkade kök från Rävlanda”

Novaflex erbjuder ett brett sortiment av köksluckor och stommar samt kompletta helkök. Byten av luckor är ett smart, enkelt och billigt sätt att förnya ditt kök på. Är du däremot intresserad av ett helt nytt Novaflexkök hjälper vi dig att ta fram skräddarsydda lösningar som matchar dina behov. Våra representanter hittar du i Sverige, Danmark och Norge.

Besök novaflex.se idag för mer information och inspiration till ditt nya kök.

Novaflex - Värö
TOP

Från den 1 juni, 2023 har vi öppet till 18.00 på Torsdagar. Boka tid om du vill besöka oss mellan 18.00 - 20.00