BADRUM I SKÅNE

Hos oss hittar du badrum från några av Sveriges ledande badrumstillverkare så som Hafa, Dansani, Miller och INR.

Ballingslöv

Vardagsglädje är olika saker för olika människor. Det finns lika många varianter som det finns individer. Gemensamt för dessa vardagliga stunder av välbefinnande är att de ofta inträffar i hemmets naturliga mittpunkt – köket. Det är i köket vi möts, trivs och ser varandra. Det är här vi samtalar, umgås, äter, leker, spelar spel, läser tidningen, utbyter tankar och erfarenheter. Vardagsglädje är vårt löfte till våra kunder. När någon köper en produkt eller lösning från Ballingslöv ska detta alltid ingå i köpet.

Hafa Badrum

Vi på Hafa tycker att alla har rätt till ett snyggt och smart badrum som inte behöver kosta en förmögenhet. Vår katalog är fylld med massor av inspiration för badrummet. Vissa produkter är en extra bra affär. De är utmärkta med en prislapp. Beställ en katalog eller bläddra online i den här. Till vår hjälp har vi duktiga designers och formgivare som ser sin stora utmaning i att förena de snyggaste formerna med de smartaste funktionerna, till rätt pris.

Dansani

Dansani etablerades som en enskild firma av Thomas Bjerrum 1983. Då fanns det bara en anställd och produktion av badrumsmöbler ägde rum på den begränsade ytan av 14 m2. Ett år senare flyttade företaget till större lokaler, och fick efter den tidens mått en stark position på den inhemska marknaden. När företaget fick mer produktionsyta och kapacitet utvidgades exporten till hela Skandinavien, där de första dotterbolagen etablerades i Norge och Sverige. Senare har exporten utvidgats till att omfatta många länder i hela Europa. Under 1997 byggde Dansani en ny, modern fabrik. Och med en senare expansion, har företaget idag över 20 000 m2 av produktionsanläggningar förutom förvaltningsbyggnaden på huvudkontoret i Haderslev, Danmark.

I dag sysselsätter Dansani mer än 200 medarbetare inom landet och utomlands. Exporten omfattar mer än 20 länder. Efter företagets 25-årsjubileum 2008 har ett generationsskifte inletts.

Miller

I fem generationer har familjeföretaget Miller levererat, beslag och tillbehör av högsta kvalitet och sedan 1975 även badrumsmöbler. Designen har förändrats varsamt genom åren, men den äkta träkänslan och hantverksglädjen är densamma. Det är därför som vi, lika stolta som snickarna i fabriken, kan sätta vårt familjenamn på våra möbler.

Vi vett att Miller står för något – tradition och äkthet. Något du kan lita på, sköna stunder du bär med dig hela dagen. En god morgon – och en lika god kväll. Det är den viktiga sanningen som vi lever efter varje dag och som vi kallar the Miller Way. Garanti Trä är ett levande material. Det måste behandlas med omsorg och kunskap. I vår fabrik i Småland ser våra yrkesstolta möbelsnickare till att varje detalj i varje möbel får den omsorg den är värd. Det gör att du kan lita på en badrumsmöbel från Miller. Vi är så övertygade om det att vi lämnar 5 års garanti på våra möbler och upp till 10 år på våra tillbehör. Tryggare badrum – the Miller Way.

INR

När INR skapar ritar sina badrumsmöbler tänker de på vad de själva vill mötas av först på dagen. Därför kan du välja mellan kommoder och tvättställ i olika bredder, färger och material. INR har allt från avskalade till extrautrustade badrumsmöbler – helt utifrån din stil, budget och behov. INR erbjuder utöver badrumsmöbler även förvaring med funktionell och snygg design. Besök inr.se för att se hela sortimentet.

TOP

Från den 1 juni, 2023 har vi öppet till 18.00 på Torsdagar. Boka tid om du vill besöka oss mellan 18.00 - 20.00