BÄNKSKIVOR TILL KÖK I SKÅNE

Hos oss hittar du bänkskivor i sten, laminat, kompositsten och massivt trä.

Utforska våra breda sortiment av bänkskivor för ditt drömkök

Välkommen till vår sida dedikerad till bänkskivor – en central del av varje kök som inte bara måste vara funktionell och hållbar, men också komplettera rummets estetik. Hos oss hittar du en omfattande kollektion av bänkskivor i olika material, färger och designer för att passa just dina behov och önskemål.

A&O Marmor och Granit AB

A&O / Clayhill är det familjeägda stenhuggeriet som står för högsta kvalitet, service och nytänkande när det gäller bänkskivor till kök och bad. Vi importerar marmor, granit och kalksten från världens alla hörn och som auktoriserad tillverkare kan vi även erbjuda bänkskivor i Silestone.

LG Collection

LG Collection är ett fristående familjeägt företag som sedan början av 1970-talet arbetar med distribution och tillverkning av dekorativa skivmaterial. Skräddarsydda bänkskivor är vår specialitet på LG Collection och därför kan vi erbjuda personligt utformade lösningar för dig och ditt kök.

 • Glas
 • Laminat
 • Solid Color
 • Massivträ
 • Hi-MACS

Ballingslöv

Ballingslöv har ett stort utbud av bänkskivor. Du kan välja mellan följande material till din bänkskiva.

 • Laminat
 • Kompaktlaminat
 • Massivträ
 • Granit
 • Kompositsten
 • Corian
 • Keramik

Anledningar till att välja bänkskivor från oss

Brett Utbud: Oavsett om du föredrar den naturliga skönheten hos massivt trä, den eleganta finishen av granit, den moderna känslan av komposit eller den prisvänliga och mångsidiga laminaten, har vi alternativen för dig. Utforska våra bänkskivor i IKEA-stil, eller låt dig inspireras av våra exklusiva stenbänkskivor för ett lyxigt kök. Kvalitet och Hållbarhet: Våra bänkskivor är utvalda med fokus på både kvalitet och hållbarhet. Välj mellan hållbara material som sten, granit och massivt trä som inte bara tål vardagens slitage men också förblir tidlösa genom åren. Skönhet och Funktionalitet: En bänkskiva är inte bara en arbetsyta; den är en del av ditt köks identitet. Våra bänkskivor erbjuder en perfekt balans mellan skönhet och funktionalitet, och gör ditt kök till en inbjudande plats för både matlagning och socialisering. Anpassningsbara Lösningar: Vi förstår att varje kök är unikt. Därför erbjuder vi anpassningsbara lösningar som möter dina specifika mått och designpreferenser. Oavsett om du behöver en bänkskiva på 3 meter, eller en med en djup på 70 cm, kan vi skräddarsy en lösning för dig. Expertis och Rådgivning: Vårt team av experter är här för att vägleda dig genom urvalsprocessen, från materialval till installation. Vi erbjuder även tips för underhåll för att säkerställa att din bänkskiva förblir lika vacker som den dag den installerades.

Upptäck vårt sortiment Idag

Ta steget och förvandla ditt kök med en bänkskiva som speglar din stil och uppfyller dina krav på funktionalitet. Bläddra igenom vårt sortiment online eller besök oss i butik för personlig service. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömkök med den perfekta bänkskivan!

TOP

Från den 1 juni, 2023 har vi öppet till 18.00 på Torsdagar. Boka tid om du vill besöka oss mellan 18.00 - 20.00