OM OSS

Vi Jobbar med Sveriges Ledande Leverantörer

Kök - Ballingslöv, Novaflex och Mobalpa | Badrum - Hafa, Dansani, Aspen, Ifö och Svedbergs | Vitvaror - Miele, Elektrolux, Husqvarna, Bosch och Cylinda | Förvaring - Elfa-Lumi och Ballingslöv | Bänkskivor - LG Collection och A&O Marmor & Granit | Kakel och klinker - Höganäs.

“Svensktillverkade Kök, Badrum och Förvaringslösningar från Ballingslöv”

I Ballingslöv finns huvudkontoret för Ballingslöv AB, som är en av Sveriges största köks- och badrumstillverkare. Hos Ballingslöv hittar du ett brett utbud av kök, köksluckor och massa annat som du kan behöva till ditt kök så som vitvaror, bänkskivor och tillbehör. Men Ballingslöv erbjuder inte bara kök utan även ett stort utbud av badrum och förvaringslösningar. Besök ballingslov.se för mer information och inspiration.

Om Köksland i Veberöd AB

Köksland i Veberöd AB starta sommaren 1997 och vi vände oss då till kunder som skulle renovera och köpa nytt kök och badrum. Under åren som har gått har vi ökat vårt utbud och kan idag även erbjuda: Vitvaror, Förvaringslösningar, Bänkskivor och Kakel och Klinker.

Idag säljer vi kök från Ballingslöv, Novaflex och Mobalpa. Totalt har vi en utställning på 750 m2 med 21 kök uppsatta. Inom kort kommer vi ha en nya utställning för Mobalpa och Novaflex. Vi har också en stor badrumsutställning, med mer än 20 olika badrumsinredningar från Hafa, Dansani och Aspen. Hos oss kan ni få hjälp med allt som kan behövas vid renovation av villa och lägenhet!

Våra Leverantörer

“Novaflex - Svensktillverkade kök från Rävlanda”

Novaflex erbjuder ett brett sortiment av köksluckor och stommar samt kompletta helkök. Byten av luckor är ett smart, enkelt och billigt sätt att förnya ditt kök på. Är du däremot intresserad av ett helt nytt Novaflexkök hjälper vi dig att ta fram skräddarsydda lösningar som matchar dina behov. Våra representanter hittar du i Sverige, Danmark och Norge.

Besök novaflex.se idag för mer information och inspiration till ditt nya kök.

“Skånes största köksbutik på mer än 750 kvadratmeter”

KÖPKLAR DELBETALNING

Ansök om delbetalning här så är det klart när du kommer till oss.

ÖPPETTIDER

Måndag - Onsdag:
10.00 - 18.00

Torsdagar:
Kvällsöppet till 20.00

Fredagar:
Stängt - Endast tidsbokning

KONTAKT

Södra Järnvägsgatan 3, Veberöd 247 96
046 - 23 86 60
070 - 567 17 13

Lördag & Söndag:
Stängt

Lunchstängt:
13.00 - 14.00

Helgdagar
Dag före helgdag stänger vi 15.00

© 2016 Köksland i Veberöd AB | All rights reserved.
TOP